Weekendje weg

Vakantiehuisje omheinde tuin

Vakantiehuisje omheinde tuin, ideaal voor honden vakantie

Wie regelmatig met de hond op vakantie gaat en een hond heeft die graag achter konijnen en vogels aan zit, weet dat een vakantiehuisje omheinde tuin veel leed kan voorkomen. Honden en met name jachthonden hebben nu eenmaal een instinct waar je niet omheen kunt en het huren van een huisje met goed omheinde tuin, zorgt ervoor dat honden niet uit de tuin kunnen ontsnappen en je als honden eigenaar tijdens de honden vakantie geen problemen krijgt met andere mensen die op vakantie zijn of met de boswachter of eigenaar van het vakantiepark. Een vakantie met hond boeken in een vakantiehuisje omheinde tuin, zorgt voor rust.

Waar huur je een vakantiehuisje omheinde tuin?

Indien je besloten hebt om voor de honden vakantie een vakantiehuisje met omheinde tuin te huren, moet je nog wel een geschikt huisje zien te vinden en zeker als je een vakantiehuisje omheinde tuin op de Veluwe of in de Ardennen zoekt, is de keuze niet groot. Er zijn wel voldoende vakantiehuisjes op de Veluwe en in de Ardennen te huur. In lang niet alle vakantiehuisjes zijn honden welkom en slechts een klein gedeelte van de huisjes, chalets en bungalows heeft een goed afgesloten tuin. Gelukkig is er de website www.vakantiehuis-omheinde-tuin waar je rond de 1.000 vakantiehuisjes, chalets en bungalows vindt met afgesloten tuin. Een in al deze huisjes zijn honden toegestaan.

Weekendje met hond boeken.

Ook als je een weekendje weg wilt met de hond, kun je een vakantiehuisje huren waar honden welkom zijn. Voor een goedkoop weekendje met de hond, kan je ook gaan voor een kampeervakantie. In diverse campings in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Italië zijn honden toegestaan. Als je echter een jachthond hebt of een ander hondenras die beter aangelijnd kan zijn, is het huren van een weekend vakantiehuisje met omheinde tuin wellicht een beter idee. Je bent tenslotte toch aansprakelijk voor het gedrag van je hond en de eventuele schade die je hond tijdens het weekendje weg veroorzaakt. Een huisje met afgesloten tuin kan veel problemen voorkomen.