Lifestyle

Snowboarden met LED verlichting

Ben jij dol op wintersporten? En dan met name een snowboarder die gek is van trucjes in het funparc. En op en naast de piste?
Dan ga je waarschijnlijk net als ik helemaal uit je dak bij het zien van onderstaande video. Dit snowboard met LED verlichting is echt waanzinnig.

Snowboard met LED verlichting fabrikant

De fabrikant van dit snowboard is onder andere Enomoto Snowboards uit de Filipijnen. Ze hebben een snowboard ontwikkeld die reageert op jouw bewegingen. Hij herkent zelfs wat voor soort truc je doet en heeft daar een bijpassend kleurspektakel bij.

Hoe vetter jouw truc met het snowboard, hoe fraaier het lichtspel. In de nieuwste versie van dit snowboard zit ook een bluetooth functie. Hierdoor kan de LED verlichting van het snowboard ook reageren op de muziek van jouw telefoon of iPod. Je kunt daarbij kiezen of het snowboard moet reageren op jouw bewegingen of op de muziek.

Wanneer kun je het LED verlichte snowboard het beste gebruiken?

Het snowboard komt natuurlijk het beste tot zijn recht in het donker of in schemer. Dus komende winter zul je op zoek moeten gaan naar een gebied met avond faciliteiten zoals een avond piste. Of een verlicht funparc waar jij de show kunt stelen met jouw snowboard met led verlichting!

Heb jij andere travel gadgets die je graag met ons wilt delen? Laat het mij dan weten en wie weet gaat een volgende blog over jouw idee!